Afdelingsleder – byg oven på din baggrund som projektleder

Er du klar til at stå i spidsen for et særdeles velfungerende team, som du hjælper til at vokse og specialisere sig?

Så bliv en del af vores arbejde med det teknisk komplekse pharma-område. Her kommer vi til at vækste, og også dit team bliver større. Det tager du lederskabet for, samtidig med at du sikrer, at vores projekter får den bedst mulige opstart.

”Vores projekter er spændende, og vi har et godt og effektivt samarbejde omkring dem. For vi har en respektfuld sparring og løfter i flok – det er simpelthen en del af vores kultur,” siger forretningschef, Jesper Albrechtsen.

Din profil

Det er vigtigt for os, at du har haft ledelseserfaring – enten som projektleder, afdelingsledelse eller en kombination af begge. Vi lærer dig gerne op i det ledelsesmæssige, hvor du har mulighed for at indgå i en mentorordning.

Til gengæld forestiller vi os, at du er empatisk og nysgerrig på, hvordan du kan skabe den bedste hverdag for dit team. Du trækker også gerne i sikkerhedssko og kanvasbukser for at tage ud på kundernes byggepladser. I det hele taget ved du, at god service er vores hovedopgave, og det er også den tilgang, du er bannerfører for i teamet.

Og så forestiller vi os, at du:

  • er startet som håndværker og har videreuddannet dig inden for HVAC eller el, eller har en ingeniøruddannelse kombineret med hands-on erfaring på anden vis
  • har arbejdet i pharma eller en lignende industri – det kunne fx være levnedsmiddelindustrien eller en anden stærkt reguleret industri
  • taler og skriver engelsk på et niveau, så du fremstår professionelt overfor kunderne

Dine primære arbejdsopgaver

  • stå for ressourcefordelingen på vores opgaver og planlægge teamets tid
  • gennemføre MU-samtaler
  • rekruttere nye kolleger, efterhånden som du analyserer vores behov for nye kompetencer
  • rapportere til vores forretningschef og samarbejde løbende med de øvrige afdelingsledere, navnlig lederen for Arkitektafdelingen
  • deltage i de tidlige projektfaser, hvor du tager de indledende møder med bygherrer, budgetterer, fordeler ressourcer og overgiver projektet til en projektleder, når det skal til at begynde

Bliv leder for et team med os-kultur

Din nye afdeling er en del af forretningsområdet pharma, som er nyt for Artelia. Det betyder, at du som kollega og leder får ekstra stor indflydelse på den fremtid, vi går i møde.

Du bliver leder for Building Utility, der består af 12 kolleger, der arbejder med HVAC, VVS, stærk- og svagstrøm på ingeniørniveau inden for pharma-industrien. Dine kolleger i teamet sidder ofte spredt ude hos kunderne, men har alligevel et stærkt fagligt samarbejde og er gode til at tænke i helheder.

Personale- og projektledelse går hånd i hånd

Ved siden af den daglige ledelse får du stille og roligt opkvalificeret og udvidet teamet, i takt med at fagområdet vækster. Så om nogle år vil teamet kunne deles i to – en el-afdeling og en HVAC-afdeling.

Her kommer du selvfølgelig til at fortsætte som leder for den del, der passer bedst til din egen faglighed.

Inden vi når dertil, kommer du udover den daglige ledelse af teamet til at stå for opstarten af vores projekter. Det bliver du selvfølgelig mindre involveret i, i takt med at teamet vokser.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, kan du kontakte senior rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Fog på tlf.nr.: 7245 9005.
Hvis du har spørgsmål til selve jobbet, er du velkommen til at kontakte forretningschef Jesper Albrechtsen på tlf.nr.: 2540 0060.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til Jens Fog på jfo@jobindex.dk, da vi indkalder løbende til samtale. Ansøgningsfristen er den 10. maj 2023. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Kort om Artelia

Artelia er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet.

Vi er en del af Artelia Group – en multidisciplinær ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, energi og industri med samlet over 7.000 ansatte. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 40 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika.

Artelia udgør spydspidsen i Artelia Business Unit Nordic, der består af Artelia i Danmark samt Olav Olsen i Norge. LBP Engineering er fusioneret med Artelia Group. Vi skifter navn til Artelia fra maj 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!