Bygningskonstruktør

Trives du i rollen som bygherrens højre hånd, når visioner skal udfoldes fra den første idé til færdigt byggeri, kan du blive en del af et stærkt team af bygherrerådgivere.

Kort om jobbet

Vores hold af konstruktører, tegnere og arkitekter mangler en bygningskonstruktøruddannet kollega, der ligesom os er passioneret omkring den særlige niche, som pharma-området er.

Pharmadivisionen består af ca. 80 mennesker, der beskæftiger sig med rådgivning inden for industrien med fokus på den farmaceutiske industri. Du bliver en del af afdelingen Process Architecture, der hører under Pharmadivisionen i MOE. I din afdeling får du ni gode kollegaer at sparre med.

Vi forestiller os, at du til daglig arbejder fra Artelias kontordomicil i Søborg, hvor næsten hele Process Architecture holder til. Du skal være indstillet på, at du af og til skal ud på byggepladsen på dine projekter eller ud at gå line-walk ude hos kunderne forud for projektopstart. Dine projekter vil som oftest foregå i renrum, på laboratorier, på medicinalfabrikker eller i de omkringliggende omgivelser til medicinalfabrikkerne, f.eks. når de skal udvide. Du vil komme til at beskæftige dig med klassificerede rum i nogle af dine projekter, og det vil være et plus, hvis du allerede kender til GMP for renrum, sterile rum o. lign.

Du skal være med til at sikre, at vores arbejde er gennemtænkt i forhold til indeklima, bæredygtighed, dagslys, tekniske installationer og eventuelle krav for klassificerede områder m.m. Revit bliver blandt dine vigtigste værktøjer til hverdag, når du modellerer vores byggetegninger i programmet. Du kommer til at bruge tid på at udføre tværfaglig og strategisk rådgivning, planlægge og optegne projekter, digitalisere projektdokumenter, følge op på projekter og føre tilsyn ude på byggepladsen.

Du kommer til at være i tæt dialog med entreprenørerne på dine projekter, og du skal kunne lide at være i kontakt med mange mennesker i løbet af en arbejdsdag. Det er alfa og omega for os, at vi altid har en god dialog med vores kunder og samarbejdspartnere under hele projektforløbet. Derfor vil du opleve, at vi prioriterer højt at få fulgt op på projektforløbet med entreprenørerne og at rapportere videre til kunden.

Din profil

 • Du har en uddannelse som bygningskonstruktør
 • Du kommunikerer på flydende dansk i skrift/tale; ofte anvendes også engelsk i projekterne.
 • Du har +3 års erfaring
 • Du har erfaring inden for byggebranchen
 • Du kan varetage rollen som rådgiver for arkitekten og projektlederen på dine projekter
 • Du har forståelse for at løse byggetekniske problemstillinger
 • Du arbejder erfarent med modeller og projektering i Revit
 • Du har gerne kendskab til eller erfaring med at tegne i AutoCAD
 • Du trives i et tværfagligt projektmiljø i en stor rådgiverorganisation, men er også i stand til at løse opgaver selvstændigt

Dine primære arbejdsopgaver

 • Modellering i Revit
 • Tværfaglig koordinering f.eks. omkring installationer
 • Koordinering med arkitekt, herunder konsistenskontrol af geometri
 • Lede og følge op på underentreprenørers bidrag til 3D-projekteringen
 • Detailprojektering i samarbejde med ingeniørholdet
 • Projektopfølgning
 • Ekstern granskning
 • Tilsyn på byggepladsen og dialog med entreprenører
 • Bygningssyn
 • Bidrage til udarbejdelse af udbud

Et stærkt hold af fagfæller

Vores projekter rummer en kompleksitet, der både byder på spændende faglige udfordringer og et tæt samarbejde med kunden, samarbejdspartnere og kolleger i andre enheder af virksomheden. I den forbindelse kan du se frem til en alsidig hverdag, der er præget af uforudsigelighed, da vores kunder er i en konstant forandringsproces. Opgaverne spænder bredt, og du vil både kunne tilknyttes projekter i klassificerede rum, hvor regler for sterile rum skal følges, men du vil også komme til at arbejde med projekter uden for de klassificerede områder.

Vi skaber rum til fællesskaber

Både i dagligdagen og uden for arbejdstid, er der et væld af muligheder for at dyrke sammenholdet med kolleger. Som en fast del af vores kultur, inviteres alle medarbejdere hvert år med på en skitur i foråret. Derudover driver vores medarbejdere talrige aktiviteter, som Artelia støtter. Det er kulturklubber, strikkeselskaber, e-sport, fodbold, golf, cykling og meget andet.

Det handler om at have det sjovt sammen, men vi værdsætter også de stærke personlige relationer, da vi ved, at de bidrager til videndeling, godt samarbejde og succesfulde projekter. Vi ønsker ikke at have siloer, men derimod en stærk holdånd, hvor alle arbejder mod samme mål.

Ansøgning

For yderligere information er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Process Architecture, Pernille Susgaard, på mail: pesu@arteliagroup.dk eller tlf. +45 9189 6777

Din ansøgning inkl. cv skal sendes til pesu@arteliagroup.dk