Teknisk tegner/designer

Brænder du for at udforme de bedste og mest akkurate modeller inden for ventilation i den farmaceutiske industri? Så er du måske den tekniske tegner/designer vi søger i Pharmadivisionen.

Kort om jobbet

Vi søger en kollega, der er specialiseret i at tegne tekniske bygningstegninger. Du kan komme til at sidde med i alle projektets faser. Du behøver ikke at kende pharmabranchen indgående, men du skal have lyst til at dykke ned i projekternes kompleksitet og have en interesse for at tilegne dig den viden vores projekter efterspørger. Vi arbejder i en i branche, der er i høj vækst, hvor der er et godt flow i tilgangen af nye opgaver.

Pharmadivisionen består af ca. 80 dedikerede pharma-specialister, og vores projekter vil ofte foregå i renrum, på laboratorier, på medicinalfabrikker eller i de omkringliggende omgivelser til medicinalfabrikkerne, f.eks. når fabrikkerne skal udvides. Vi arbejder meget fleksibelt og har løbende opfølgning med vores kunder, fordi projekterne ofte ændrer sig undervejs i forløbet. Derfor ser vi det som en vigtig del af det gode projektforløb at etablere et tæt samarbejde med kunderne og vores samarbejdspartnere fra feasibility study til execution.

Hvad kan du forvente?

Du skal være med til at sikre, at vores projekter er bygbare, og at vores modeller og tegninger er retvisende. Du får en central rolle i projekterne, hvor du arbejder på tværs af flere fagdiscipliner, når du fremstiller tegninger og projektdokumentation. Du skal således både trives med at være en del af en projektgruppe, samtidig med at du har selvstændige opgaver.

Du bliver en del af afdelingen Process Architecture, der holder til i Artelias kontordomicil i Søborg. Vi forestiller os, at du også arbejder fra Søborg sammen med langt størstedelen af dine ti nærmeste fagfæller i afdelingen. Pharmadivisionen råder dog også over kontorer i Kalundborg og Vipperød, hvor du også kan arbejde fra.

Du får rig mulighed for at være med til at præge udviklingen af afdelingen, hvor vi gør en stor indsats for at skabe et godt sammenhold i en travl hverdag. For at sikre kvaliteten i vores arbejde mødes vi regelmæssigt i teamet for at drøfte og videndele information og opgaver. Derudover prioriterer vi at holde os opdateret inden for vores fagområde gennem kurser, lejlighedsvise inspirationsture og ikke mindst gennem specifikke fagdage i Artelia.

Din profil

 • Du har erfaring med modellering i Revit, AutoCad og Navisworks
 • Du har en uddannelse som teknisk tegner/ designer eller bygningskonstruktør
 • Du er omhyggelig og kan løse opgaver selvstændigt
 • Du kommunikerer på flydende dansk i skrift/tale; og ofte anvendes engelsk i projekterne
 • Du har min. 5 års erfaring
 • Du trives i et tværfagligt projektmiljø i en stor rådgiverorganisation

Dine primære arbejdsopgaver

 • Modellering i Revit
 • Tværfaglig koordinering
 • Koordinering med arkitekt, herunder konsistenskontrol af geometri
 • Lede og følge op på bidrag til 3D-projekteringer
 • Detailprojektering i samarbejde med ingeniørholdet
 • Projektopfølgning

Rum til fællesskaber

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Både i dagligdagen men også uden for arbejdstid, hvor der er et væld af muligheder for at dyrke sammenholdet med kolleger. Som en fast del af vores kultur, inviteres alle medarbejdere hvert år med på en skitur i foråret. Derudover driver vores medarbejdere talrige aktiviteter, som Artelia støtter. Det er kulturklubber, strikkeselskaber, e-sport, fodbold, golf, cykling og meget andet.

Det handler om at have det sjovt sammen, men vi værdsætter også de stærke personlige relationer, da vi ved, at de bidrager til videndeling, godt samarbejde og succesfulde projekter. Vi ønsker ikke at have siloer, men derimod en stærk holdånd, hvor alle arbejder mod samme mål.

Et stærkt hold af fagfæller

Vores projekter rummer en kompleksitet, der både byder på spændende faglige udfordringer og et tæt samarbejde med kunden, samarbejdspartnere og kolleger i andre enheder af virksomheden. I den forbindelse kan du se frem til en alsidig hverdag, der er præget af uforudsigelighed, da vores kunder er i en konstant forandringsproces. Opgaverne spænder bredt, og du vil både kunne tilknyttes projekter i klassificerede rum, hvor regler for sterile rum skal følges. Du vil også komme til at arbejde med projekter uden for de klassificerede områder. Uanset opgaven og uanset omgivelserne følger vi GMP for netop det område, vi arbejder indenfor.

Kort om Artelia

Artelia er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på kontorer over hele landet.

Vi er en del af Artelia Group – en multidisciplinær ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, energi og industri med samlet over 7.000 ansatte. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 40 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika.

Artelia udgør spydspidsen i Artelia Business Unit Nordic, der består af Artelia i Danmark samt Olav Olsen i Norge.

LBP Engineering er fusioneret med Artelia Group. Vi skifter navn til Artelia fra maj 2023.

Læs evt. mere om Artelia Group på www.arteliagroup.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøgning

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Pernille Susgaard på mail: ps@lbpeng.dk eller tlf. +45 9189 6777

Din ansøgning inkl. cv skal sendes til ps@lbpeng.dk